Industriële luchtwassers van Prismafilter Filterinstallaties
Terug naar het overzicht

Lasdampafzuiging voor de industrie

Bij laswerkzaamheden ontstaan schadelijke dampen, Deze schadelijke dampen bevatten gassen, stof en fijnstof van metaaloxiden. De MAC-waarde is de Maximaal Aanvaarde Concentratie van een (schadelijke) stof en mag niet meer als 1mg/m³ lucht bevatten. Schone lucht is belangrijk om uw medewerkers gezond te houden. Prismafilter levert lasdampafzuiging voor de industrie.


Efficiënt en doeltreffend

Prismafilter levert diverse soorten lasdampafzuigingen, geschikt voor buiten-en binnenopstelling en uitgerust met de meest efficiënte filters verkrijgbaar op de markt. Prismafilter lasdampafzuigingen zijn voorzien van een clean on demand controller en een multifunctionele ventilatieregeling (MVR).

Hergebruik de warmte van uw lasdampafzuiging

Koppel een WarmteTerugWinsysteem (WTW) aan uw lasdampafzuiging en hergebruik de warme laslucht als verwarming in koudere dagen. De nog steeds warme en gefilterde laslucht wordt dan teruggevoerd naar de werkhal. Maak kennis met Prismafilter’s klimaatconditioneringssystemen op basis van warmte hergebruik en bespaar op uw energiekosten.

Toebehoren voor lasdampafzuiging

Prismafilter levert ook toebehoren voor diverse lasdampafzuiging systemen, zoals:

  • directe lasdampafzuiging systemen,
  • verdringing systemen,
  • telescoop lasdampafzuiging,
  • en mobiele lasdampafzuiging systemen.

Daarnaast hebben we toebehoren waaronder:

Aanvullende luchtwassers voor de industrie

Prismafilter levert behalve lasdampafzuiging systemen ook luchtwassers en biofilters voor de industrie. Luchtwassers en biofilters zuiveren schadelijke stoffen welke in productieprocessen en productieomgevingen instaan uit de lucht.

Meer informatie over lasdampafzuiging voor de industrie

Neem voor meer informatie over lasdampafzuiging voor de industrie contact op met onze medewerkers. Bekijk ook onze oplossingen op het gebied van luchtwassers, fijnstof, pulse-jet filterinstallaties, silofilters en mobiele filterinstallaties.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht