Service en onderhoud agrarische luchtwassers

Prismafilter biedt service & onderhoud aan uw agrarische luchtwassers. Wij hebben een eigen 24/7 storingsdienst die aan vele merken luchtwasinstallaties storingen verhelpt. Daarnaast voeren we ook periodieke service of onderhoudsbeurten uit aan vele merken luchtwassers. Zo komt u niet voor onverwachte problemen te staan.

Tijdens de service- en onderhoudsbeurten controleren wij de meet- en regelapparatuur, kleppen en appendages, sproeiers, spoelpomp, zuurpomp en leidingen van uw luchtwassers in de stallen. Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u een onderzoeksrapport waarin de gecontroleerde punten en het rendement voor uw luchtwasser vermeldt staan. Onze medewerkers controleren daarnaast of de luchtwasser daadwerkelijk op de meeste efficiënte wijze gebruikt wordt en geven u advies voor een nog betere werking.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor service & onderhoud van uw agrarische luchtwassers. Onze medewerkers staan u graag te woord.


Onderhoud agrarische luchtwassers

Prismafilter biedt onderhoud aan agrarische luchtwassers. Tijdens deze onderhoudsbeurten worden meetapparatuur, regelapparatuur, appendages, pompen en dergelijke uitvoerig gecontroleerd. Tevens voeren we een indicatieve rendementsmeting uit die wordt vermeld op het onderhoudsrapport dat u nadien van ons krijgt.

Lees Meer
Advies op maat agrarische luchtwassers

Bij Prismafilter geven we u graag advies op maat voor al uw vragen over agrarische filterinstallaties. Vanuit de overheid wordt verplicht gesteld dat de ondernemer er alles aan doet om een goed werkende luchtwasser te hebben. Prismafilter wil de ondernemer hier graag in ontzorgen en begeleiden door advies te geven in het gebruik van uw luchtwasser, alsmede door periodieke servicebeurten of onderhoudsbeurten uit te voeren aan uw luchtwasinstallatie.

Lees Meer
Datalogging systemen

Alle geleverde luchtwassers van Prismafilter zijn na 1 januari 2013 voorzien van datalogging systemen. Prismafilter heeft eigen ontwikkelde meet- en regelapparatuur, uitgevoerd met de verplichte datalogging via SD kaart of internet. Het is dus mogelijk om via Cloud bij uw wasser in te loggen. Het Activiteitenbesluit Milieubeheer die stelt dat alle nieuwe, maar ook reeds geïnstalleerde luchtwassers op 1 januari 2016 voorzien moeten zijn van elektronische monitoring.

Lees Meer
24/7 storingsdienst agrarische luchtwassers

Prismafilter heeft een eigen 24/7 storingsdienst voor agrarische luchtwassers. We verhelpen bij vele merken luchtwasinstallaties storingen. Prismafilter is een organisatie met enthousiaste en deskundige medewerkers die ruim 10 jaar ervaring hebben met luchtwassers.

Lees Meer