Industriële Filters van Prismafilter Service en onderhoud industriële luchtwassers
Terug naar het overzicht

Onderhoud aan filterinstallaties industrie

Prismafilter biedt onderhoud aan filterinstallaties in de industrie. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt meetapparatuur, regelapparatuur, appendages, pompen en dergelijke uitvoerig gecontroleerd. Tevens voeren we een indicatieve rendementsmeting uit die wordt vermeld op het onderhoudsrapport dat u nadien van ons krijgt.


Uitstekende inkoopcondities

We hebben met vele toeleveranciers van onderdelen en uitstekende inkoopcondities zodat we voor een scherp tarief materialen kunnen leveren. Zoals hierboven aangegeven voeren wij ook werkzaamheden uit aan diverse merken luchtwassers. Laat u informeren wat de mogelijkheden zijn wanneer u bijvoorbeeld uw luchtwasser wil aanpassen of wil uitbreiden!

Luchtwasser repareren

Ook als uw luchtwasser niet meer naar behoren werkt, kunt u bij Prismafilter terecht – want ook reparatie hoort bij ons tot onderhoud aan filterinstallaties in de industrie. Storingen in de luchtwasser kunnen verschillende oorzaken hebben, omdat er meerdere systemen en onderdelen nodig zijn voor een optimale werking van de luchtwasser, bijvoorbeeld de warmteniveausensor, de zuurpomp of de circulatiepomp. Prismafilter kan de oorzaak van de storing makkelijk identificeren en het defecte onderdeel repareren of vervangen. Wilt u meer weten over de symptomen van defecte onderdelen van de luchtwasser of over onze service met betrekking tot reparatie en onderhoud aan filterinstallaties in de industrie? Lees hier meer over de verschillende onderdelen van de luchtwasser en de reparatiemogelijkheden:

Meer informatie over onderhoud aan filterinstallaties in de industrie

Neem voor meer informatie over onderhoud aan filterinstallaties in de industrie contact op met onze medewerkers. Ontdek ook de mogelijkheden van onze 24/7 storingsdienst en advies op maat.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht