Varkenshouderij

Luchtwassers voor de varkenshouderij

Met een luchtwasser voor de varkenshouderij van Prismafilter bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering. Voldoe moeiteloos aan de door de overheid gestelde emissie eisen terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal varkens of meer varkens kunt (be)houden. Onze luchtwassers voor varkenshouderij bevorderen een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit resulteert in minder uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof. De luchtwassers van Prismafilter zijn zowel modulaire als in bouwkundige variant verkrijgbaar. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden welke bij uw bedrijfsvoering past. Afhankelijk van de door de overheid gestelde eisen aan uw bedrijf kunnen wij u adviseren voor de best beschikbare toepassing. In de varkenshouderij zijn de volgende mogelijkheden toepasbaar: een chemische luchtwasser, chemische combiluchtwasser, biologische luchtwasser en een biologische combiluchtwasser. Bekijk hier het overzicht van alle luchtwassers.


Chemische luchtwassers voor de varkenshouderij

Heeft u een varkenshouderij en bent u op zoek naar een chemische wasser om het stalklimaat te verbeteren? Dan zit u goed bij Prismafilter! Wanneer u een chemische luchtwasser voor de varkenshouderij van Prismafilter laat installeren in uw varkensstal voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal varkens of meer varkens kunt (be)houden.

Lees Meer
Chemische combi luchtwassers voor de varkenshouderij

Maak kennis met de chemische combi luchtwassers voor de varkenshouderij van Prismafilter. Met onze chemische wasser is het mogelijk om aan de door de overheid gestelde emissie eisen te voldoen en tegelijkertijd hetzelfde aantal varkens of meer varkens te mogen houden. De emissie van de stal zal door de chemische combiluchtwasser verlagen. De chemische combiluchtwasser voor de varkenshouderij van Prismafilter reduceert ammoniakemissie namelijk tot wel 85%. Daarnaast dringt de chemische wasser geuren terug tot maximaal 45% en wordt de uitstoot van fijnstof tot 80% verminderd. Dit bevordert de luchtkwaliteit in uw varkensstal en uw omgeving.

Lees Meer
Biologische luchtwassers voor de varkenshouderij

Prismafilter levert biologische luchtwassers voor de varkenshouderij. Wanneer u een biologische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal varkens of meer varkens kunt (be)houden. Onze biologische luchtwassers reduceren ammoniakuitstoot tot wel 70%, behalen een geurreductie van tenminste 45% en een stofreductie tot maximaal 75% wat een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving bevordert.

Lees Meer