Industriële Filters van Prismafilter Industriële filterelementen
Terug naar het overzicht

Filterzakken

Bij Prismafilter vindt u alle mogelijke filterzakken ter vervanging van bestaande filterzakken in luchtwassers voor industriële toepassingen. Onze filterzakken zijn te gebruiken in diverse industrieën waaronder de staalconstructie industrie, veredelingsindustrie, infra industrie, asfalt industrie, bulkopslag, civiele bouw, zetmeel industrie, diervoeder industrie, melkpoeder industrie.


Wat doet een filterzak

Een filterzak vangt onzuiverheden en bacterien in de lucht af en laat alleen de zuivere, stofvrije lucht door. Na een bepaalde tijd is een filterzak aan vervanging toe, omdat de zak zich volgezogen heeft met bijvoorbeeld fijnstof. De filterzak moet dan vervangen worden, omdat deze de lucht dan niet meer goed kan filteren.

Diverse maten en materialen

Wanneer u een filterzak van uw luchtwasser moet laten vervangen dan kunt u bij ons terecht voor filterzakken in verschillende maten en van diverse materialen, waaronder polyester en polypropyleen. De bekendste framematen bij filterzakken zijn 592 x 592mm, met 3 tot 10 zakken, in alle filterklassen van G3 tot F9. Wij kunnen u ook maatwerk filterzakken leveren: wij passen de lengte van de filterzakken naar wens aan naar bijvoorbeeld 300mm, 360mm of 600mm.

Aanvullende producten bij filterzakken

Naast filterzakken heeft Prismafilter ook aanvullende en bijpassende producten voor uw luchtwassers en filterzakken zoals:

Daarnaast leveren we u service en onderhoud op filterinstallaties en ondersteuning bij het vervangen van filterzakken.

Meer informatie over filterzakken voor de industrie

Wilt u meer weten over filterzakken voor de industrie en welke zakken precies geschikt zijn voor uw installatie? Neem dan contact op met onze medewerkers. We staan graag voor u klaar.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht