Industriële Filters van Prismafilter Industriële filterelementen
Terug naar het overzicht

Filterpatronen voor de industrie

Filterpatronen worden al decennia lang in de meest uiteenlopende applicaties toegepast. De reden is simpel: een groot filteroppervlak in een relatief kleine ruimte. Om de werking van een filterinstallatie optimaal te behouden en uw medewerkers en het milieu optimaal te beschermen is het belangrijk filteronderdelen op tijd te vervangen. Dat geldt ook voor filterpatronen. Prismafilter levert filterpatronen voor de industrie.


Toepassingsgebieden voor filterpatronen

Filterpatronen worden veel gebruikt in industrieën zoals de poedercoating industrie, textielindustrie, chemische industrie, staalconstructie, veredeling, infra en asfalt, bulkopslag, pigment, civiele bouw, zetmeel & diervoerders, de melkpoederindustrie en nog veel meer.

Soorten filterpatronen

Prismafilter heeft diverse filterpatronen in het assortiment. U kunt kiezen uit verschillende diameters, lengtes, materialen en uitvoeringen. We leveren onder andere filterpatronen van Polypropyleen, Aramide en PTFE gecoat of gelamineerd materiaal. Dit vergroot het aantal toepassingsmogelijkheden enorm. Prismafilter is bekend met een groot aantal OEM’s, de constructie van de verschillende filterpatronen en vooral met hun inzetbaarheid en toepassingsgebied. Maak Prismafilter uw partner voor filterpatronen.

Toebehoren bij filterinstallaties met filterpatronen

Naast filterpatronen heeft Prismafilter ook toebehoren voor uw industriële filterinstallatie, zoals:

Meer informatie over filterpatronen voor de industrie

Prismafilter heeft jarenlange ervaring met filterpatronen en kent zo goed als alle OEM’s en toepassingen. Maak Prismafilter uw partner voor filterpatronen, toebehoren en indien nodig kunnen we u ontzorgen in het onderhoud. Wilt u meer weten over filterpatronen voor de industrie? We adviseren u graag over het juiste filterpatroon voor uw filterinstallatie. Neem contact met ons op.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht