Knaagdierhouderij

Luchtwassers voor knaagdierhouderijen

Met de luchtwassers voor de knaagdierhouderij van Prismafilter bent u direct klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering. Voldoe moeiteloos aan de door de overheid gestelde emissie eisen terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal dieren of meer dieren kunt (be)houden. Onze luchtwassers voor de knaagdierhouderij zorgen voor een vermindering in fijnstof-, geur-, ammoniakuitstoot. Prismafilter levert luchtwassers in modulaire en bouwkundige vorm. Indien nodig overleggen wij met uw aannemer bij het plaatsen van deze luchtwassers. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden welke bij uw bedrijfsvoering past. Afhankelijk van de door de overheid gestelde eisen aan uw bedrijf kunnen wij u adviseren voor de best beschikbare toepassing. In de knaagdierhouderij zijn de volgende mogelijkheden toepasbaar: biologische luchtwasser en chemische luchtwassers voor uw knaagdieren. Bekijk hier het overzicht van alle luchtwassers.


Chemische luchtwassers voor knaagdierhouderij

Prismafilter levert chemische luchtwassers voor knaagdierhouderijen. Wanneer u een chemische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal dieren of meer dieren kunt (be)houden. Prismafilter chemische luchtwassers voor knaagdieren reduceren ammoniak tot 90% en zorgen voor een geurreductie van 30% en een fijnstofreductie tot wel 35%.

Lees Meer
Biologische luchtwassers voor de knaagdierhouderij

Prismafilter levert biologische luchtwassers voor de knaagdierhouderij. Wanneer u een biologische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal dieren of meer dieren kunt (be)houden. Prismafilter biologische luchtwassers reduceren ammoniakuitstoot tot wel 70%, behalen een geurreductie van tenminste 45% en een stofreductie tot maximaal 75%.

Lees Meer