Industriële Filters van Prismafilter Toebehoren
Terug naar het overzicht

Filterkorven

Prismafilter levert filterkorven, ook wel draadkorven of steunkorven genoemd, voor filterinstallaties in de industrie. Filterkorven geven steun aan filterslangen in pulse-jet filterinstallaties zodat een ​​goede werking en reiniging van filterzakken gewaarborgd blijft.

 


Toepassingen van filterkorven in de industrie

Filterkorven worden gebruikt in filterinstallaties en luchtwassers die onder andere hun toepassing hebben in de voedingsmiddelen, farmaceutische industrie, fijne chemie, cosmetische industrie en automotive industrie. Bijvoorbeeld in een pulse-jet filterinstallatie.

Materialen en uitvoeringen

Een filterkorf van Prismafilter voor filterinstallaties en luchtwassers is verkrijgbaar in verschillende materialen. Bijvoorbeeld 316 RVS, ruw staal, aluminium, koper, polypropyleen en zelfs titanium. Afhankelijk van de toepassing kunnen we de filterkorf verzinken, galvaniseren of voorzien van een epoxy poederlaagje. De filterkorven worden geleverd in diverse fijnheden en lengtes, variërend van 500 tot 6000 mm lengte en van 100 mm tot 200 mm diameter. We leveren in fijnheden en maaswijdtes van 0,025mm t/m 20mm.

Voordelen Prismafilter filterkorven

Omdat de filterkorven van Prismafilter een groot oppervlak hebben, is er een laag drukverlies, een lage luchtweerstand en een lange levensduur. Daarbij zijn de filterkorven van Prismafilter eenvoudig te reinigen en chemisch resistent. Daarbij verzorgt Prismafilter, als u wilt, de reparatie en revisie van filterkorven in uw filterinstallatie. En eventueel ook het onderhoud en service van de gehele filterinstallatie en luchtwasser.

Meer informatie over filterkorven van Prismafilter

We adviseren u graag over de juiste filterkorf voor uw installatie en wassers. Wilt u meer weten over de filterkorven van Prismafilter voor filterinstallaties en luchtwassers? Neem dan contact met ons op. Prismafilter levert ook andere toebehoren voor filterinstallaties en luchtwassers voor de industrie, zoals ventielen, filterbesturing en ventilatieregeling.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht