Industriële filterelementen

Industriële filterelementen

Ontdek de veelzijdige industriële filterelementen van Prismafilter. Kies onder meer uit filterzakken, filterslangen, filterpatronen en filter lamellen. De gesinterde filter lamellen van Prismafilter zijn leverbaar in vele uitvoeringen en maten. Ze zijn speciaal geschikt voor afzuiging van fijnstof bijvoorbeeld van steenbakoven transportsystemen. Prismafilter levert ook gunstig geprijsde alternatieve filterelementen met een vergroot filteroppervlak tot 18m2. Wilt u meer weten over industriële filterelementen? Neem dan contact op met onze medewerkers.


Filterpatronen voor de industrie

Filterpatronen worden al decennia lang in de meest uiteenlopende applicaties toegepast. De reden is simpel: een groot filteroppervlak in een relatief kleine ruimte. Om de werking van een filterinstallatie optimaal te behouden en uw medewerkers en het milieu optimaal te beschermen is het belangrijk filteronderdelen op tijd te vervangen. Dat geldt ook voor filterpatronen. Prismafilter levert filterpatronen voor de industrie.

Lees Meer
Filterzakken

Bij Prismafilter vindt u alle mogelijke filterzakken ter vervanging van bestaande filterzakken in luchtwassers voor industriële toepassingen. Onze filterzakken zijn te gebruiken in diverse industrieën waaronder de staalconstructie industrie, veredelingsindustrie, infra industrie, asfalt industrie, bulkopslag, civiele bouw, zetmeel industrie, diervoeder industrie, melkpoeder industrie.

Lees Meer
Filterslangen voor de industrie

Schone lucht is belangrijk. Fijnstof en andere deeltjes in de lucht kunnen leiden tot diverse gezondheidsklachten en schade aan milieu, productiemiddelen en productieprocessen. Om industriële ruimtes, zoals producteruimtes, stofvrij te houden, kunt u onder andere filterslangen gebruiken. Filterslangen worden ook gebruik om de uitstoot van processstof en fijnstof te beperken. Prismafilter levert filterslangen voor de industrie.

Lees Meer