Biologische Pluimveehouderij

Luchtwassers voor pluimveehouderij

Met een luchtwasser voor de pluimveehouderij van Prismafilter bent u klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering. Voldoe moeiteloos aan de door de overheid gestelde emissie eisen terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal pluimvee of meer pluimvee kunt (be)houden. Onze luchtwassers voor pluimveehouderij bevorderen een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving. Dit resulteert in minder uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof. De luchtwassers van Prismafilter zijn zowel in modulaire als in bouwkundige variant verkrijgbaar. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden welke bij uw bedrijfsvoering past. Afhankelijk van de door de overheid gestelde eisen aan uw bedrijf kunnen wij u adviseren voor de best beschikbare toepassing. In de pluimveehouderij zijn de volgende mogelijkheden toepasbaar: een chemische luchtwasser, biologische luchtwasser en biofilters. Bekijk hier het overzicht van alle luchtwassers.


Chemische luchtwassers voor pluimveehouderij

Prismafilter levert chemische luchtwassers voor de pluimveehouderij. Wanneer u een chemische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal pluimvee of meer pluimvee kunt (be)houden. Chemische luchtwassers reduceren ammoniak tot wel 90% en zorgen voor een geurreductie van tenminste 30% wat een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving bevorderd.

Lees Meer
Biologische luchtwassers voor pluimveehouderij

Prismafilter levert biologische luchtwassers voor de pluimveehouderij. Wanneer u een biologische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal pluimvee of meer pluimvee kunt (be)houden. Onze biologische luchtwassers reduceren ammoniakuitstoot tot wel 70%, behalen een geurreductie van tenminste 45% en een stofreductie tot maximaal 75% wat een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving bevorderd.

Lees Meer
Biofilter

Wilt u op een milieuvriendelijke manier de uitstoot van uw dierhouderij terugbrengen? Kies dan voor een biofilter van Prismafilter. Biofilters worden gebruikt in biologische luchtwassers voor stallen met pluimvee, kalveren, varkens en knaagdieren.

Lees Meer