Toebehoren

Toebehoren voor industriële filterinstallaties

Prismafilter levert alle mogelijke toebehoren voor industriële filterinstallaties. Ook kunnen we het complete onderhoud van filterinstallaties uitvoeren, waaronder de controle op vitale onderdelen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw installatie optimaal functioneert en voorzien u van vakkundig advies. In onze toebehoren voor industriële filterinstallaties vindt u multifunctionele ventilatieregeling, filterbesturing, diverse ventielen voor industriële filterslangen en filterpatronen en filterkorven. Hebt u vragen of wilt u een bestelling maken? Neem dan contact op met onze medewerkers.


Ventilatieregeling voor industriële filterinstallatie

Prismafilter levert multifunctionele ventilatieregeling (MVR) voor filterinstallaties in de industrie. De ventilatieregeling is van belang voor controle over de mate waarin u een ruimte, zoals een werkplaats of fabriekshal, wilt ventileren.

 

Lees Meer
Industriële filterbesturing voor filterinstallaties

Frisse lucht is belangrijk voor mens en dier. Daarom maakt Prismafilter filterinstallaties voor de industrie en de agrarische sector. Om de reiniging van filters in de filterinstallaties goed en automatisch aan te kunnen sturen is filterbesturing nodig waarop u kunt vertrouwen. Bij Prismafilter kunt u service krijgen op de filterbesturing van uw filterinstallatie. Ook vervangen we de filterbesturing van uw filterinstallatie als dat nodig mocht zijn.

Lees Meer
Ventielen voor filterslangen en filterpatronen industrie

Prismafilter levert alle mogelijke ventielen voor filterslangen en filterpatronen in de industrie. Ze zijn leverbaar vanaf 3/4 inch tot 2 inch. Deze zogenaamde dubbel membraan ventielen leveren de drukstoot die nodig is om de filters mee te reinigen, en worden door de filtercontroller of door onze MVR geactiveerd. Ook vervangen wij bestaande ventielen of zelfs onderdelen daarvan.

Lees Meer
Filterkorven

Prismafilter levert filterkorven, ook wel draadkorven of steunkorven genoemd, voor filterinstallaties in de industrie. Filterkorven geven steun aan filterslangen in pulse-jet filterinstallaties zodat een ​​goede werking en reiniging van filterzakken gewaarborgd blijft.

 

Lees Meer