Industriële Filters van Prismafilter

Bent u op zoek naar industriële luchtwassers? Dan bent u bij Prismafilter aan het juiste adres. Wij leveren turn-key luchtwassers voor de industrie, compleet vanaf het ontwerp, afzuigpunt tot stack. De gehele besturing van de industriële filterinstallatie, inclusief eventuele sensoren, de frequentieregeling, het leidingwerk, filterhuis en de fan(s) behoort tot onze leveringsomvang.

Filters geschikt voor vele industrieën

Prismafilter levert industriële filterinstallaties voor de meest uiteenlopende applicaties in de staalconstructie industrie, veredelingsindustrie, infra industrie, asfaltindustrie, bulkopslag, pigments, civiele bouw, zetmeelindustrie, diervoederindustrie, melkpoeder industrie en vele andere industrieën. U kunt bij ons terecht voor de volgende industriële luchtfilters:

Daarnaast leveren wij luchtwassers voor de agrarische sector voor het zuiveren van de lucht in stallen van o.a. varkens-, pluimvee- en rundveehouderijen.

Ervaring met OEM filtersystemen voor de industrie

Prismafilter is bekend met een groot aantal OEM’s van filtersystemen voor de industrie in droge ontstoffingsfilters zoals:

AAF, BMD, Beth, Bühler-Miag, Donaldson, DCE, Delta-Neu, Fläkt, Herding, Holtrop & Jansma, Infastaub, Intensiv-Filter, Kemper, Lurgi, Mahle, Mikropul, Polytechnik, Procedair, Redecam, Research Cottrell, Scheuch, Torrit, Venti-Oelde, Wheelabrator-Frey.

Service en vervangende onderdelen voor industriële filters

Om de werking van uw industriële filterinstallaties optimaal te behouden, is het van belang om de luchtwasser goed te onderhouden en de filteronderdelen op tijd te vervangen. Prismafilter regelt het complete onderhoud van al uw filters en luchtwassers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke filterpatronen, filterzakken, filterslangen en filterdoeken als vervanging in bestaande luchtwassers. Verder leveren wij alle mogelijke toebehoren voor de industriële filterinstallaties:

Meer informatie over industriële luchtwassers van Prismafilter

Wilt u meer weten over de industriële luchtwassers van Prismafilter en de mogelijkheden van deze filters? Heeft u een serviceverzoek of bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw industrie filter? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. We helpen u graag met advies op maat.