Agrarische luchtwassers Luchtfiltering
Terug naar het overzicht

PHI Technologie

Voor een optimale zuivering van de lucht in en om uw stal heeft Prismafilter een reinigingssysteem met PHI Technologie op de markt gebracht. Dit innovatieve en unieke systeem reinigt de lucht van schadelijke schimmels, bacteriën en virussen. Daarnaast heeft het Prismafilter PHI-Reinigingssysteem een positieve werking op de reductie van geuren en chemische verbindingen zoals ammoniak en CO2, rook en dergelijke.


Hoe werkt PHI Technologie?

Dit PHI-Reinigingssysteem werkt middels een PHI-cel die oxidanten produceert welke zich op eigen kracht door een ruimte bewegen en verbindingen met (schadelijke) moleculen aangaan. Dit proces heeft een agressieve werking op de moleculen maar is onschadelijk voor mens, dier en plant. In principe worden in de natuur veel voorkomende reinigingsprocessen nagebootst.

Voordelen

Het Prismafilter PHI-Reinigingssysteem kent grote voordelen. Het is prima toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande ventilatiesystemen. Dit PHI-Reinigingssysteem onderscheidt zich van andere filtersystemen, UVC-lampen en ionisatie door het actieve proces. Zowel de binnenkomende lucht alsook het klimaat binnen in de stal worden gereinigd en kwalitatief aanmerkelijk verbeterd. Daardoor heeft dit proces een positieve werking op ziektepreventie en de gezondheid van de dieren. Het PHI-Reinigingssysteem heeft geen invloed op het energieverbruik van het ventilatiesysteem.

Meer informatie over PHI Technologie

Prismafilter PHI technologie is ideaal voor de intensieve veehouderij en ook uitstekend toepasbaar in andere agrarische en industriële bedrijfstakken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bekijk ook onze oplossingen voor inkomende lucht filteren.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht