Service en onderhoud industriële luchtwassers

Prismafilter biedt service en onderhoud aan industriële luchtwassers. Prismafilter is een organisatie met deskundige medewerkers die ruim 10 jaar ervaring hebben met luchtwassers. Wij hebben een eigen 24/7 storingsdienst die aan vele merken luchtwasinstallaties storingen verhelpt. Zo voeren de deskundige medewerkers service- en onderhoudsbeurten op afspraak uit.

Periodieke service- en onderhoudsbeurten

Het is belangrijk dat uw luchtwasser goed werkt. Laat daarom uw luchtwasser periodiek door ervaren medewerkers van Prismafilter controleren. Prismafilter biedt service- en onderhoudsbeurten op afspraak. Volgens Nederlandse wetgeving is het noodzakelijk dat de luchtwassers aan de juiste eisen voldoen, mede daarom is een periodieke onderhoudsbeurt noodzakelijk. Zo komt u niet voor onverhoopte problemen te staan.

Tijdens de service- en onderhoudsbeurten komen wij op vooraf afgesproken tijdstippen. Er wordt op de volgende onderdelen een controle uitgevoerd:

  • Meet- en regelapparatuur;
  • Kleppen en appendages;
  • Circulatiepompen en leidingen;
  • Doseerpompen t.b.v. additieven en leidingen;
  • Waterverdeelsystemen;
  • (Indicatieve) rendementsmetingen.

Na elke onderhoudsbeurt ontvangt u een onderzoeksrapport waarin de gecontroleerde punten en de rendementsmeting vermeldt staan. Onze medewerkers controleren daarnaast of de luchtwasser goed gebruikt wordt en geven advies als blijkt dat dit nodig is. Wij spreken alles zorgvuldig met u door.

Meer weten over service en onderhoud?

Heeft u vragen over de service en onderhoud van een luchtwasser door Prismafilter? Of wilt u graag een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.


Onderhoud aan filterinstallaties industrie

Prismafilter biedt onderhoud aan filterinstallaties in de industrie. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt meetapparatuur, regelapparatuur, appendages, pompen en dergelijke uitvoerig gecontroleerd. Tevens voeren we een indicatieve rendementsmeting uit die wordt vermeld op het onderhoudsrapport dat u nadien van ons krijgt.

Lees Meer
24/7 storingsdienst filterinstallaties industrie

Prismafilter heeft een eigen 24/7 storingsdienst voor filterinstallaties in de industrie. We verhelpen bij vele merken luchtwasinstallaties storingen. Prismafilter is een organisatie met enthousiaste en deskundige medewerkers die ruim 10 jaar ervaring hebben met luchtwassers.

Lees Meer
Advies op maat over industriële luchtwassers

Bij Prismafilter geven we u graag antwoord op al uw vragen over industriële luchtwassers. Daarom kunt u bij ons terecht voor advies op maat. Vanuit de overheid wordt verplicht gesteld dat ondernemers er alles aan doen om een goed werkende luchtwasser te hebben om zo het milieu en een gezonde werkomgeving te beschermen. Prismafilter wil de ondernemer hier graag in faciliteren en begeleiden. Bijvoorbeeld met advies over het juiste gebruik van uw luchtwasser, maar ook met periodieke servicebeurten of onderhoudsbeurten voor uw luchtwasinstallatie.

Lees Meer