Luchtwassers Rundvee

Rundveehouderij en kalverhouderij

Met luchtwassers voor de rundveehouderij en kalverhouderij van Prismafilter bent u direct klaar voor een moderne en duurzame bedrijfsvoering. Voldoe moeiteloos aan de door de overheid gestelde emissie eisen terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal dieren of meer dieren kunt (be)houden. Onze luchtwassers voor rundvee- en kalverhouderij zorgen voor een vermindering in fijnstof-, geur-, ammoniakuitstoot. Prismafilter levert luchtwassers in modulaire en bouwkundige vorm. Indien nodig overleggen wij met uw aannemer bij het plaatsen van deze luchtwassers. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden welke bij uw bedrijfsvoering past. Afhankelijk van de door de overheid gestelde eisen aan uw bedrijf kunnen wij u adviseren voor de best beschikbare toepassing. In de rundvee- en kalverhouderij zijn de volgende mogelijkheden toepasbaar: chemische luchtwassers voor rundvee, chemische luchtwassers en biologische luchtwassers voor kalveren. Bekijk hier het overzicht van alle luchtwassers.


Chemische luchtwasser rundvee

Prismafilter levert chemische luchtwassers voor de rundveehouderij. Wanneer u een chemische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal koeien of meer koeien kunt (be)houden. Onze chemische luchtwassers reduceren ammoniak tot wel 65%.

Lees Meer
Chemische luchtwasser kalveren

Prismafilter levert chemische luchtwassers voor de kalverhouderij. Wanneer u een chemische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal kalveren of meer kalveren kunt (be)houden. Chemische luchtwassers voor kalveren reduceren ammoniak tot wel 95% en zorgen voor een geurreductie van tenminste 30% wat een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving bevorderd.

Lees Meer
Biologische luchtwasser kalveren

Prismafilter levert biologische luchtwassers voor stallen met kalveren. Wanneer u een biologische luchtwasser van Prismafilter installeert voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl u tegelijkertijd hetzelfde aantal kalveren of meer kalveren kunt (be)houden. Onze biologische luchtwassers reduceren ammoniakuitstoot tot wel 85%, behalen een geurreductie van tenminste 45% en een stofreductie tot maximaal 80% wat een verbetering van de luchtkwaliteit in uw omgeving bevorderd.

Lees Meer