Industriële luchtwassers van Prismafilter Filterinstallaties

Mobiele filterinstallaties voor de industrie


Prismafilter levert mobiele filterinstallaties voor de industrie en bouw. Met name in de bouw en in werkplaatsen waar met afkortzagen en andere verspanende werktuigen wordt gewerkt, zijn dit soort installaties onmisbaar.

De noodzaak voor filterinstallaties

Mobiele filterinstallaties helpen bevuilde lucht in gesloten en niet gesloten ruimtes te zuiveren en ze lenen zich uitstekend voor situaties waarbij afzuiging op wisselende plekken nodig is, bijvoorbeeld voor het afzuigen van stof, slijpstof of dampen van lasrook.

Prismafilter mobiele filterinstallaties

Prismafilter levert de DUST-BEST 200 stofafzuiger. Deze mobiele filterinstallatie is speciaal ontwikkeld voor de bouw en heeft een speciaal, voor 2BEST ontwikkeld, filtersysteem van Prismafilter. Het apparaat heeft een groot reservoir, een stalen constructie en een grote luchtflow. Doordat het multi-tube filtersysteem met teflon is gecoat blijft er geen stof hangen aan het filter. De filterinstallatie werkt probleemloos met materialen zoals promatec, gips en fermacel.

De werking van mobiele filterinstallaties

Het opgezogen stof wordt opgevangen in twee containers met een volume van 100 liter. De containers zijn voorzien zijn van plastic zakken en daardoor eenvoudig en stofvrij te legen. De ingebouwde contactdoos met in-/uitschakelautomaat kan tot max. 2000 W belast worden en zorgt ervoor dat de DUST-BEST 200 automatisch aanslaat bij het starten van het aangesloten apparaat. De DUST-BEST 200 schakelt zichzelf na 10 seconden ook weer vanzelf weer uit wanneer het aangesloten apparaat uitschakelt.

Comfortabeler werken met mobiele filterinstallaties

Werken met een mobiele filterinstallatie heeft diverse voordelen. Deze mobiele filterinstallatie heeft een:

  • zelfreinigende werking
  • reinigingsautomaat voor de zware stoffen
  • grote standtijd
  • stabiele volumestroom
  • groot reservoir
  • overvulbeveiliging
  • schakelautomaat

Meer informatie over mobiele filterinstallaties

Wilt u meer weten over mobiele filterinstallaties voor de industrie en bouw? Neem contact op met onze medewerkers. Bekijk ook onze oplossingen voor lasdampafzuiging, pulse-jet filterinstallaties, silofilters en fijnstof.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op