Vervuiling van waspakketten in luchtwassers is een veelvoorkomend probleem. Prismafilter heeft de oplossing voor zowel chemische- als biologische luchtwassers: onze Prisma-Regular tabletten reinigen uw luchtwasser effectief en milieuvriendelijk.

Voorkom onnodige kosten: reinig uw luchtwasser!

Het is belangrijk om uw luchtwassers regelmatig te reinigen. Vervuiling van de waspakketten in de wassers kan er namelijk voor zorgen dat de waspakketten dichtslibben, waardoor de ventilator in de wasser harder moet werken om de lucht door de vernauwde openingen in het pakket te duwen. Dit brengt een hoog energieverbruik en dus onnodig hoge kosten met zich mee.

Luchtwasser reinigen in 3 stappen

Het Prisma-Regular tablet van Prismafilter is een gepatenteerd waterbehandelingsproduct. Doordat het tablet een product een natuurlijke basis is, brengt het geen schade toe aan mens, dier en milieu. In slechts 3 stappen reinigt ons alles-in-één tablet de waspakketten in uw luchtwasser effectief en milieuvriendelijk:

  1. Reinigen
  2. Beschermen
  3. Onderhouden

Stap 1: Reinigen

Wanneer u een tablet Prisma-Regular toevoegt aan uw luchtwasser systeem, ontstaan er bacteriën die het slijm in de waspakketten losweken.

Stap 2: Beschermen

Na de inweekperiode zorgt het Prisma-Regular tablet ervoor dat er een dunne beschermlaag op uw waspakketten achterblijft waardoor er geen slijmvorming meer kan plaatsvinden.

Stap 3: Onderhouden

Door regelmatig, minimaal eenmaal per week, een Prisma-Regular tablet toe te voegen aan uw chemische of biologische luchtwasser, zorgt u ervoor dat de slijmvorming in uw luchtwasser verleden tijd is. Omdat uw luchtwasser schoon blijft zal de installatie optimaal blijven presteren.

Bent u benieuwd hoe het reinigen van uw luchtwasser door middel van onze Prisma-Regular tabletten in zijn werk gaat? Open dan snel de folder van Prisma-Regular.

Service en onderhoud

Het is belangrijk dat uw luchtwasser goed werkt en blijft werken. Daarom is het naast het reinigen van de wasser ook verstandig om de luchtwasser periodiek te laten nakijken. Prismafilter biedt hiervoor service- en onderhoudsbeurten op afspraak.

Meer weten over het reinigen van luchtwassers?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het reinigen van uw luchtwasser met Prisma-Regular tabletten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over een passend reinigingsadvies.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op
Terug naar het overzicht