Bespaar energie met warmte terugwinning systemen

Bespaar energie met warmte terugwinning systemen


Warmte terugwinning systemen (WTW) vangen warmte uit stallen en fabrieken op voor later hergebruik. De warmte komt vaak het waswater van luchtwassers en van lasdampafzuigingsinstallaties. Met deze hergebruikte warmte kunnen ondernemers besparen op energiekosten. De warmte verkregen uit WTW systemen kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een fabriekshal op te warmen of voor vloerverwarming in varkensstallen.

WTW systeem AIR2

Maak kennis met het WTW systeem AIR2. Dit systeem is geschikt voor stallen met pluimvee en varkens. De koude buitenlucht wordt opgewarmd met warme gefilterde stallucht, waardoor de luchtkwaliteit en temperatuur optimaal blijft voor de dieren. Het WTW systeem is geschikt voor bestaande stallen en voor nieuwe stallen. Het systeem is eenvoudig en efficiënt te reinigen, u bespaart ruim 50% op verwarmingskosten, het stalklimaat en de strooiselkwaliteit verbetert en daarbij is het WTW systeem AIR2 zeer onderhoudsarm en servicevriendelijk.

WTW systeem Polycoil

De Polycoil warmtewisselaar is een revolutionaire kunststof warmtewisselaar gebaseerd op jarenlang onderzoek. PolyCoil warmtewisselaars hebben een hoge energie overdracht en zijn vuilbestendig, slagvast en volledig corrosiebestendig. Vervuiling hecht nauwelijks op het systeem en is eenvoudig te verwijderen. Met de Polycoil bespaart u tot wel 65% besparing op verwarmingskosten. De unit is naast UV- en slagbestendig ook goed geïsoleerd tegen geluid en warmte.

Meer informatie over energiebesparing met warmte terugwinning systemen

Wilt u meer weten over energiebesparing met warmte terugwinning systemen? Neem dan contact op met Prismafilter. We helpen u graag aan informatie en denken met u mee om een het systeem te vinden dat past bij de behoeften van uw onderneming. Prismafilter levert ook luchtwassers voor industrie en agrarische ondernemers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op