Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
Version: Nederlands - English - Deutsch
  Prismafilter agra

  Voor de varkenshouderij heeft Prismafilter agra een Inno+ chemische luchtwasser in haar assortiment. Met een chemische luchtwasser achter uw stal bent u goed voorbereid op de toekomst. De Inno+ chemische luchtwassystemen bereiken een ammoniakreductie van 70 of 95% en een geurreductie van 30%.

  Door het relatief grote oppervlak van deze luchtwassers heeft het filter een lage luchtweerstand. De bevloeiïng met spoelwater van de luchtwasser is een continu proces wat we kunnen bereiken door een unieke pomptechniek toe te passen. Deze pomptechniek in combinatie met het lagere energieverbruik van de ventilatoren geven een aanzienlijke verlaging van de gehele energiekosten.

  De luchtwassers zoals Prismafilter agra ze levert zijn goed bereikbaar voor controles en onderhouds-werkzaamheden en beschikbaar in wandsysteem of modulesysteem.

  Elke luchtwasser is van chemisch om te bouwen naar biologisch of andersom. Uiteraard voldoen onze systemen aan de wettelijke eisen en zijn ze dus voorzien van dataregistratie.

  Wilt u meer (technische) informatie over dit type luchtwasser? Of wilt u advies met betrekking tot de toepassingsmogelijkheden op uw bedrijf?  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via e-mail agra@prismafilter.nl of per telefoon: 0544-379084

  Folder chemische luchtwassers.pdf