Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
Version: Nederlands - English - Deutsch
  Prismafilter agra

  Prismafilter agra wil u graag laten kennismaken met de Chemische Combi Luchtwasser. Met deze Chemische Combi luchtwasser op uw bedrijf bent u goed voorbereid op de toekomst. De Chemische Combi luchtwassystemen bereiken een ammoniakreductie van 85% en een geurreductie van 75%.

  Deze Combi Luchtwasser is een installatie die bestaat uit drie achter elkaar opgestelde wanden. De eerste wand vangt de fijnstof af. Door de vermindering van fijnstof in het systeem komt het wassen van de lucht tot een maximaal resultaat. De tweede wand filtert de lucht van ammoniak en het biologische filter in de derde wand zorgt voor een aanmerkelijke geurreductie.

  Door het relatief grote oppervlak van deze luchtwassers heeft het filter een lage luchtweerstand. De bevloeiing met spoelwater van de luchtwasser is een continu proces wat we kunnen bereiken door een unieke pomptechniek toe te passen. Deze pomptechniek in combinatie met het lagere energieverbruik van de ventilatoren geven een aanzienlijke verlaging van de gehele energiekosten.

  De Inno+ luchtwassers zoals Prismafilter agra ze levert zijn goed bereikbaar voor controles en onderhouds-werkzaamheden en beschikbaar in wandsysteem of modulesysteem.

  In deze Chemische Combi luchtwasser is de chemische wand om te bouwen naar een biologische wand of andersom. Uiteraard voldoen onze systemen aan de wettelijke eisen en zijn ze dus voorzien van dataregistratie.

  Tevens is dit type luchtwasser zeer geschikt om toe te passen in combinatie met  een WarmteTerugWinning systeem. Meer informatie hierover vind u elders op onze website.

  Folder Combiwasser.pdf