Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
Version: Nederlands - English - Deutsch
  Prismafilter agra

  Met name voor de varkenshouderij heeft Prismafilter agra biologische luchtwassers in haar assortiment. Met een Inno+ biologische luchtwasser op uw bedrijf bent u goed voorbereid op de toekomst. De Inno+ biologische luchtwassystemen bereiken een ammoniakreductie van 70% of 85% en een geurreductie van 40% (tot 85% bij een biologische combiwasser)

  Bij biologische luchtwassing wordt gebruik gemaakt van de Eimo-bacterie. Deze bacterie zuivert het water in de luchtwasinstallatie. Door een zo optimaal mogelijke leefklimaat voor de Eimo-bacterie te creëren bent u verzekerd van een maximaal rendement van uw luchtwasser. De biologische luchtwasser controleert die variabelen die van invloed zijn op de effectiviteit van de bacteriecultuur, u moet dan denken aan de waterkwaliteit, de temperatuur, het zuurstofgehalte en de zuurgraad. Om te komen tot een juiste waterkwaliteit worden biologische luchtwassers voorzien van een waterzuiveringssysteem.

  Door het relatief grote oppervlak van deze luchtwassers heeft het filter een lage luchtweerstand. De bevloeiing met spoelwater van de luchtwasser is een continu proces wat we kunnen bereiken door een unieke pomptechniek toe te passen. Deze pomptechniek in combinatie met het lagere energieverbruik van de ventilatoren geven een aanzienlijke verlaging van de gehele energiekosten.

  De Inno+ luchtwassers zoals Prismafilter Agra ze levert zijn goed bereikbaar voor controles en onderhouds-werkzaamheden en beschikbaar in wandsysteem of modulesysteem.

  Uiteraard voldoen onze systemen aan de wettelijke eisen en zijn ze dus voorzien van dataregistratie.

  Wilt u meer (technische) informatie over dit type luchtwasser? Of wilt u advies met betrekking tot de toepassingsmogelijkheden op uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via e-mail agra@prismafilter.nl of per telefoon: 0544-379084

  Folder biologische luchtwasser.pdf