Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
 • Prismafilter agra
Version: Nederlands - English - Deutsch
  Prismafilter agra

  Prismafilter komt met innovatief luchtreinigingssysteem.

  Om te komen tot een optimale zuivering van de lucht in en om uw stal komt Prismafilter b.v. , (bekend van luchtwassystemen en filtertechnieken) met een PHI-Reinigingssysteem op de markt. Dit innovatieve en unieke systeem reinigt de lucht van schadelijke schimmels, bacteriën en virussen. Daarnaast heeft het Prismafilter PHI-Reinigingssysteem een positieve werking op de reductie van organische en chemische geuren, chemische verbindingen zoals ammoniak en CO2, rook e.d.

  Dit PHI-Reinigingssysteem werkt middels een PHI-cel die oxidatoren produceert welke zich op eigen kracht door een ruimte bewegen en verbindingen met (schadelijke) moleculen aangaan. Dit proces heeft een agressieve werking op de moleculen maar is onschadelijk voor mens, dier en plant. In principe worden in de natuur veel voorkomende reinigingsprocessen nagebootst.

  Het Prismafilter PHI-Reinigingssysteem kent grote voordelen. Het is prima toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande ventilatiesystemen. Dit PHI-Reinigingssysteem onderscheidt zich van andere filtersystemen, UVC-lampen en ionisatie door het actieve proces. Zowel de binnenkomende lucht alsook het klimaat binnen in de stal worden gereinigd en kwalitatief aanmerkelijk verbeterd. Daardoor heeft dit proces een positieve werking op ziektepreventie en de gezondheid van de dieren. Het PHI-Reinigingssysteem heeft geen invloed op het energieverbruik van het ventilatiesysteem.

  Het Prismafilter PHI-Reinigingssysteem is ideaal voor de intensieve veehouderij en ook uitstekend toepasbaar in andere agrarische en industriële bedrijfstakken. Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op of mail naar prismafilter.nl